Onze winkels

Al sinds 1973 zijn we als familiebedrijf gedreven door ons vak en het ambacht "optiek". U vindt ons nu terug op 2 locaties in het Waasland, in Beveren op de Grote Markt en in Nieuwkerken op het dorpsplein. We kijken er echt naar uit om u de mooiste collecties met zeer veel enthousiasme voor te stellen.

Opendeurdagen

Kom van donderdag 19 april tot en met maandag 23 april naar onze gezellige opendeurdagen! U ziet er de nieuwste collecties optische- en zonnebrillen. Geniet van een heerlijk glaasje en krijg bovendien bij aankoop van een nieuwe bril met glazen een uurwerk van het Belgische merk Komono cadeau.

Denk aan onze extra openingsuren op donderdag 19 april zijn we paraat tot 22u en op zondag 21 april zijn we geopend van 10 tot 17u.

Hopelijk tot binnenkort!

Opendeur April 2018

Kom naar onze opendeurdagen Donderdag 19 April t.e.m. Maandag 23 April. Donderdag houden we onze gekende nocturne tot 22u en op zondag zijn we geopend…

Onghena Shop

Uniek in België! Meer dan 2500+ Monturen online via onze webshop. Voortaan kan je onze collecties al bekijken voor dat je ze komt passen! Via…

Ik kan niet snel kiezen, maar met jullie hulp ging het vlotter dan anders. Heel leuk trouwens! Ik koos vroeger mijn brillen uit "het rek" maar met jullie advies kreeg ik van de eerste keer brillen die me écht gingen. Jullie hebben er een vaste klant bij.

¬ Geoffrey De Baer

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics