Onze winkels

Al sinds 1973 zijn we als familiebedrijf gedreven door ons vak en het ambacht "optiek". U vindt ons nu terug op 2 locaties in het Waasland, in Beveren op de Grote Markt en in Nieuwkerken op het dorpsplein. We kijken er echt naar uit om u de mooiste collecties met zeer veel enthousiasme voor te stellen.

Tweede paar glazen aan -50%

U bent toe aan een nieuwe bril of zelfs meerdere nieuwe brillen? Dan doet u bij ons altijd een leuk voordeel.  Namelijk -50% op uw 2e paar glazen. Denkt u maar aan de mogelijkheden, een verplichte reservebril, een zonnebril op sterkte, een sportbril, een computerbril, een bril voor nachtblindheid, een aparte leesbril of gewoon een mooie 2e bril om af te wisselen... 

(deze aanbieding is geldig voor dezelfde persoon, geldig op het goedkoopste paar)

Tips & advies

Onghena opticiens post geregeld tips en advies. Wil je advies op maat? Maak een afspraak in één van onze winkels.

4 Dagen Belgisch

Graag laten we u mee genieten van donderdag 23 maart tem zondag 26 maart van ons evenement "4 Dagen Belgisch". De mooiste en nieuwste brillencollecties…

Opendeurdagen

Kom de nieuwste collecties, recht van de Parijse optiekbeurs nu al bij ons ontdekken. In het bijzonder op onze opendeurdagen van 20 tem 23 oktober.

Zeer professioneel geholpen. Een grondige oogmeting met daarna fantastisch advies voor mijn montuur. Ik heb al heel veel complimentjes gekregen! Bedankt.

¬ Peter Vermaercke

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics