Onze winkels

Al sinds 1973 zijn we als familiebedrijf gedreven door ons vak en het ambacht "optiek". U vindt ons nu terug op 2 locaties in het Waasland, in Beveren op de Grote Markt en in Nieuwkerken op het dorpsplein. We kijken er echt naar uit om u de mooiste collecties met zeer veel enthousiasme voor te stellen.

Zin in een 2e bril ?

Wie wil er nu niet graag een paar monturen om af te kunnen wisselen? We dragen ook niet elke dag dezelfde schoenen of kleding. Net daarom geven we op 50% korting op de prijs van uw 2e paar brillenglazen.

Denkt u maar aan de mogelijkheden, een verplichte reservebril, een zonnebril op sterkte, een sportbril, een computerbril, een bril voor nachtblindheid, een aparte leesbril of gewoon een mooie 2e bril om af te wisselen... Kom vrijblijvend eens langs, of maak gerust een afspraak!

(deze aanbieding is geldig voor dezelfde persoon, geldig op het goedkoopste paar)

Gratis Speelbril!

U leest het goed, bij Onghena Kids krijgt u bij aankoop van een nieuw montuur inclusief glazen op sterkte van ons een gratis speelbril, inclusief…

Hoe je bril kuisen?

Hoe moet ik nu eigenlijk mijn bril kuisen? Een vraag die we dagelijks krijgen en waar we graag een klein woordje uitleg over willen geven.

Mijn vorige bril was al wat jaren oud en was ik beu, maar ik denk dat ik mijn nieuwe bril niet snel moe zal geraken. Een tof montuur van Theo, leuke kleur en heel origineel. Ik krijg er wekelijks reactie (goede!) op... heel tof! Groetjes, Miet.

¬ Miet Van den Branden

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics