Onze winkels

Al sinds 1973 zijn we als familiebedrijf gedreven door ons vak en het ambacht "optiek". U vindt ons nu terug op 2 locaties in het Waasland, in Beveren op de Grote Markt en in Nieuwkerken op het dorpsplein. We kijken er echt naar uit om u de mooiste collecties met zeer veel enthousiasme voor te stellen.

Zin in een 2e bril ?

Wie wil er nu niet graag een paar monturen om af te kunnen wisselen? We dragen ook niet elke dag dezelfde schoenen of kleding. Net daarom geven we op 50% korting op de prijs van uw 2e paar brillenglazen.

Denkt u maar aan de mogelijkheden, een verplichte reservebril, een zonnebril op sterkte, een sportbril, een computerbril, een bril voor nachtblindheid, een aparte leesbril of gewoon een mooie 2e bril om af te wisselen... Kom vrijblijvend eens langs, of maak gerust een afspraak!

(deze aanbieding is geldig voor dezelfde persoon, geldig op het goedkoopste paar)

Tips & advies

Onghena opticiens post geregeld tips en advies. Wil je advies op maat? Maak een afspraak in één van onze winkels.

Opendeurdagen 2017 !

Kom de nieuwste collecties, recht van de Parijse optiekbeurs nu al bij ons ontdekken. In het bijzonder op onze opendeurdagen van 20 tem 29 oktober.

Gratis Speelbril!

U leest het goed, bij Onghena Kids krijgt u bij aankoop van een nieuw montuur inclusief glazen op sterkte van ons een gratis speelbril, inclusief…

Met met super sterkte zonnebril van Ic Berlin heb ik al veel succes gehad. Iedereen staat versteld van de soepelheid van mijn montuur :) Tevreden!

¬ Patrick Bax

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics