Contactlenzen

Ze zijn er in alle kleuren, in alle prijzen en uiteraard ook in alle kwaliteiten. Onghena Opticiens en www.weblens.be hebben gekozen voor de laagste prijs binnen de hoogste kwaliteitslenzen en dit zonder poespas. Zo werken we met Johnson & Johnson, Bauch+Lomb, Cooper Vision en Alcon. Dit zijn de allerbeste contactlensontwikkellaars sinds jaar en dag.

Snel Bestellen?
BESTEL DAGLENZEN
BESTEL WEEKLENZEN
BESTEL MAANDLENZEN
BESTEL ONDERHOUDSPRODUCTEN

Onze contactlensaanpassers staan voor u klaar

Onze Onghena Opticiens politiek trekt zich uiteraard door naar de contactlenzen. Een contactlens zit op je oog, geen tijd of ruimte om risico’s te nemen of te experimenteren. Onze contactlensaanpassers staan dagelijks voor u klaar, ook om uw vragen te beantwoorden en informatie in te winnen of om een nieuw type lenzen uit te testen vooraleer u ze aankoopt.  

Hebt u nog nooit lenzen gedragen?  

Dan passen wij ze perfect aan voor u.  We staan u met raad en daad bij om met contactlenzen om te leren gaan. Zowel voor jong en oud.

Bestel uw contactlenzen online

Boek nu uw contactlensaanpassing !

Zin om contactlenzen uit te proberen? Maak nu uw afspraak.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil u graag op de hoogte blijven over onze laatste nieuwtjes? Schrijf u zeker in op onze nieuwsbrief. We zullen u zeker niet overladen met overbodige post... enkel nuttige en leuke weetjes!communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics