Uniek in Belgiƫ

Meer dan 3000+ Monturen online via onze webshop. Voortaan kan je onze collecties al bekijken voor dat je ze komt passen! Via https://shop.onghena.be kan je al een idee vormen van de actuele trends. Alle monturen die u online ziet, hebben we ook effectief in voorraad.

Neem alvast een kijkje, heb je al een favoriet kan je dat montuur alvast gratis en vrijblijvend reserveren om eens te komen passen.

Veel plezier!

 

Cadeaubon, leuk idee! Bestel hem alvast online...

Op zoek naar een leuk geschenk? Een montuur cadeau doen is niet altijd gemakkelijk, de maat, de kleur en de persoonlijke smaak zijn niet altijd even eenvoudig in te schatten. Daarom is het altijd een leuk idee om een Onghena Cadeaubon te schenken! Je kan deze cadeaubon bij ons zelfs online bestellen, gratis laten leveren of in één van onze winkels ophalen.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil u graag op de hoogte blijven over onze laatste nieuwtjes? Schrijf u zeker in op onze nieuwsbrief. We zullen u zeker niet overladen met overbodige post... enkel nuttige en leuke weetjes!communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics